Link-pagina

Landgoed Stille Wille 
Op deze website vind u alle informatie over landgoed Stille Wille

Zout 

Over ZOUT

ZOUT is er voor en door de burgers van Oirschot.
ZOUT brengt nieuws, achtergronden en opinie over ‘wat er gebeurt’ in de gemeente Oirschot. Oirschotse zaken die met bestuur, politiek en samenleving te maken hebben krijgen een podium in ZOUT. Burgers die mede burgers willen informeren, krijgen die kans in ZOUT en kunnen online met elkaar in gesprek gaan.
ZOUT streeft ernaar de zaken die tot nu toe missen in de Oirschotse media, te weten het Oirschots Weekjournaal, het Eindhovens Dagblad en nieuws van de gemeente Oirschot, aan te vullen. Onafhankelijk, neutraal door ieders inbreng en gratis beschikbaar. Kleurrijk met karakter.

Nederlandse Vereniging van Erfpachters
De Nederlandse Vereniging van Erfpachters NLVE (voorheen de Vereniging van Amsterdamse Erfpachters VAE) stelt zich ten doel om erfpachters te ondersteunen. Op zich is erfpacht een goed instrument om grond in gebruik uit te geven voor woningbouw, bedrijfsmatige- of andere activiteiten. Een probleem doet zich echter voor indien de erfpachtvoorwaarden niet Veilig Doelmatig en Nuttig zijn. Het probleem zit niet in de erfpacht zelf, het instrument, maar in de gebruikers van dit instrument.
VHSW is lid van deze Vereniging en zet zich in voor het keurmerk Erfpacht Oké, momenteel voldoen de nieuwe voorwaarden hier niet aan.

Meer informatie over erfpacht vind u op deze wesite, erfpachtvragen.
Hier vind u informatie over erfpacht van advocaat in Amsterdam Mak van Weeren, auteur van het boek 50 Vragen over Erpacht.

Living together @Stille Wille  facebook pagina

Living Together @ Stille Wille is een platform van en voor bewoners van ons prachtige park.
Ook mogen bewoners die een eigen bedrijf hebben hun werk hier promoten.
Evenals een makelaar die hier huizen verkoopt mag zijn te koop staande woningen promoten.
Dit is alleen maar positief ten opzichte van de verkoper.
hier kan je berichten plaatsen die je maar wilt zolang je maar respectvol met elkaar omgaat.
Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn zolang je maar correct blijft in je discussie.

Huis1